Portfolio

Als correspondent Latijns-Amerika voor de NOS volg ik het nieuws uit dit continent: van het noorden van Mexico, tot aan het zuidelijkste puntje van Vuurland.

Ik maak vanuit Latijns-Amerika reportage’s voor het Journaal, Nieuwsuur, het Jeugdjournaal en andere programma’s van de NOS.

Soms doe ik alles zelf, als ‘camjo’: productie, filmen (meestal met een SONY PMW-200), monteren (op AVID), vertalen…

Uiteraard maak ik ook radio, en dat doe ik graag. Of het nou reportages zijn vanaf locatie, zogenoemde ‘tekst/quotes’ op afstand of live-gesprekken bij het Radio 1 Journaal, Nieuws & Co, Met Het Oog op Morgen of andere programma’s.

Schrijven kan ik ook, meestal voor de site van de NOS (NOS) en af en toe voor andere opdrachtgevers. Zie de pagina Artikelen voor links naar artikelen van mijn hand.

Voor mijn correspondentschap was ik jarenlang buitenlandredacteur voor het NOS Journaal. In die functie maakte ik vooral items voor de televisiebulletins. Binnen de redactie van het NOS Journaal heb ik me gespecialiseerd in Latijns-Amerikaans nieuws, maar ook in moeilijk in beeld te brengen onderwerpen. Kijk op de pagina Animatie wat ik daarmee bedoel.